Бугарија 2018 - Понуда за млади

Sunny Beach

Име на сместување
Држава
Дестинација
Untitled Document

БУГАРИЈА ЛЕТО 2018 - СОНЧЕВ БРЕГ

ЛЕТО ЗА МЛАДИ - ХАЈДЕ НА МОРЕТО

ТРАНСФЕР, ХОТЕЛ, VIP CARD


Бугарија глобално но конкретно и Сончев Брег е добро позната дестинација за луди и незаборавни забави, прекрасни плажи и млади од цела Европа а и пошироко. 

ЦЕНИ И АРАНЖМАН

Хотел / АпартманиУслуга04.07 - 11.07.1811.07 - 18.07.1818.07 - 25.07.1825.07 - 01.08.1801.08 - 08.08.1808.08 - 15.08.1815.08 - 22.08.1822.08 - 29.08.18
Summer Dreams AH _FR 2*
STUDIO за 2 лица7 ноќи182 €205 €205 €205 €205 €205 €205 €182 €
APP 1-Bedroom + EXTRA BED /за 3 лица/ 7 ноќи182 €216 €216 €216 €216 €216 €216 €182 €
APP 1-Bedroom + 2 EXTRA BEDS /за 4 лица/ 7 ноќи155 €180 €180 €180 €180 €180 €180 €155 €
Afrodita-1_FR 2*
STUDIO без кујна7 ноќи167 €190 €190 €190 €190 €190 €190 €167 €
APP 1-Bedroom + EXTRA BED /3 Person/ 7 ноќи170 €192 €192 €192 €192 €192 €192 €170 €
APP 1-Bedroom + 2 EXTRA BEDS /4 Person/ 7 ноќи145 €162 €162 €162 €162 €162 €162 €145 €
Continental 2*
DBL ROOM за 2 лица 7 BB149 €174 €174 €174 €174 €174 €174 €144 €
DBL ROOM за 2 лица7 HB211 €237 €237 €237 €237 €237 €237 €206 €
DBL ROOM за 2 лица7 FB +247 €272 €272 €272 €272 €272 €272 €242 €
Nimfa-Rusalka 2* 
DBL без A/C за 2 лица7 BB166 € 166 € 166 € 166 € 166 € 166 € 166 € 166 €
DBL + extra bed без A/C за 3 лица7 BB157 €157 €157 €157 €157 €157 €157 €157 €
DBL + 2 extra bed без A/C за 4 лица7 BB152 €152 €152 €152 €152 €152 €152 €152 €
DBL со A/C за 2 лица7 BB182 €182 €182 €182 €182 €182 €182 €182 €
DBL + extra bed со A/C за 3 лица7 BB171 € 171 € 171 € 171 € 171 € 171 € 171 € 171 €
DBL + 2 extra bed со A/C за 4 лица7 BB165 €165 €165 €165 €165 €165 €165 €165 €
Svejest 2*+
DBL ROOM за 2 лица7 All260 €280 €307 €307 €307 €307 €294 €260 €
DBL ROOM + extra bed за 3 лица7 All241 €238 €284 €284 €284 €284 €272 €260 €
Sunny Beauty Palace 3*
STUDIO за 2 лица7 All268 €268 €274 €307 €307 €307 €307 €279 €
APP 1-Bedroom + EXTRA BED /за 3 лица/7 All270 €270 €276 €312 €312 €312 €312 €282 €
APP 1-Bedroom + 2 EXTRA BEDS /за 4 лица/7 All259 €259 €264 €299 €299 €299 €299 €270 €
Magnolia FH 2+*
DBL ROOM - за 2 лица7 ноќи229 €229 €229 €229 €229 €229 €212 €190 €
DBL + EXTRA BED за 3 лица7 ноќи218 €218 €218 €218 €218 €218 €203 €182 €
DBL ROOM - за 2 лица7 BB256 €256 €256 €256 €256 €256 €265 €276 €
DBL + EXTRA BED за 3 лица7 BB244 €244 €244 €244 €244 €244 €252 €262 €

 

Нашата понуда за ова лето ви нуди:

  • Хотелско сместување по ваш избор;
  • Автобуски Превоз на дестинација Скопје - Сончев Брег - Скопје;
  • VIP Card – со која добивате: Учество на ALLSTARS забавите кои се во Вторник - Четврток - Сабота се посетуваат 5 - те најдобри ноќни клубови;
  • Sunny Beach Allstars - Посета на 5 - те најдобри клубови и 30 мин. Гратис пиење, што сакате и колку сакате:

 Цената на пакет аранжманот не вклучува:

  • 7 € еднократна туристичка такса;
  • Патничко осигурување (задолжително).

Напомени:

  • Превозот е еден ден порано;
  • Сместувањето се врши во 14:00 часот по локално време.

СезониНагради и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk