HOTEL CONTINENTAL

stars
Tossa

Име на сместување
Држава
Дестинација
Untitled Document
ТерминиБрој на ноќевањаВозрасен3-то возрасно лице1-во дете од 0-6.99 год.2-ро дете од 0-6.99 год.
STANDARD ROOM 2-4 pax
ROOM ONLY
22.06-29.06.20187 ноќевања415390248332
29.06-06.07.20187 ноќевања453423248351
06.07-13.07.20187 ноќевања542498248395
13.07-20.07.20187 ноќевања556510248402
20.07-27.07.20187 ноќевања556510248402
27.07-03.08.20187 ноќевања566519248407
03.08-10.08.20187 ноќевања592540248420
10.08-17.08.20187 ноќевања592540248420
17.08-24.08.20187 ноќевања592540248420
24.08-31.08.20187 ноќевања477443248363
31.08-07.09.20187 ноќевања458427248353
07.09-14.09.20187 ноќевања458427248353

ТерминиБрој на ноќевањаВозрасен3-то возрасно лице1-во дете од 0-6.99 год.2-ро дете од 0-6.99 год.
STANDARD ROOM 2-4 pax
BED AND BREAKFAST
22.06-29.06.20187 ноќевања433405258341
29.06-06.07.20187 ноќевања471438258360
06.07-13.07.20187 ноќевања560513258404
13.07-20.07.20187 ноќевања574525258411
20.07-27.07.20187 ноќевања574525258411
27.07-03.08.20187 ноќевања584534258416
03.08-10.08.20187 ноќевања609555258429
10.08-17.08.20187 ноќевања609555258429
17.08-24.08.20187 ноќевања609555258429
24.08-31.08.20187 ноќевања495458258372
31.08-07.09.20187 ноќевања476442258362
07.09-14.09.20187 ноќевања476442258362

ТерминиБрој на ноќевањаВозрасен3-то возрасно лице1-во дете од 0-6.99 год.2-ро дете од 0-6.99 год.
STANDARD ROOM 2-4 pax
HALF BOARD
22.06-29.06.20187 ноќевања477443262363
29.06-06.07.20187 ноќевања515475262382
06.07-13.07.20187 ноќевања604551262426
13.07-20.07.20187 ноќевања618563262433
20.07-27.07.20187 ноќевања618563262433
27.07-03.08.20187 ноќевања628571262438
03.08-10.08.20187 ноќевања653593262451
10.08-17.08.20187 ноќевања653593262451
17.08-24.08.20187 ноќевања653593262451
24.08-31.08.20187 ноќевања539495262394
31.08-07.09.20187 ноќевања520479262384
07.09-14.09.20187 ноќевања520479262384

ТерминиБрој на ноќевањаВозрасен3-то возрасно лице1-во дете од 0-6.99 год.2-ро дете од 0-6.99 год.
STANDARD ROOM 2-4 pax
FULL BOARD
22.06-29.06.20187 ноќевања521480273385
29.06-06.07.20187 ноќевања559512273404
06.07-13.07.20187 ноќевања648588273448
13.07-20.07.20187 ноќевања662600273455
20.07-27.07.20187 ноќевања662600273455
27.07-03.08.20187 ноќевања672609273460
03.08-10.08.20187 ноќевања697630273473
10.08-17.08.20187 ноќевања697630273473
17.08-24.08.20187 ноќевања697630273473
24.08-31.08.20187 ноќевања583532273415
31.08-07.09.20187 ноќевања563516273406
07.09-14.09.20187 ноќевања563516273406

Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност од 1ЕУР=62мкд.

Во цената е вклучено:

*7 ноќевања ROOM ONLY
*Авионски билет Скопје-Барселона-Скопје
*Организиран трансфер аеродром - хотел -аеродром
*Претставник во Шпанија кој ќе ве пречека на аеродром и е контакт лице во текот на Вашиот престој
*Багаж од 20кг + мала кабинска торба по лице

Во цената не е вклучено:

*Аеродромски такси 60 еур по лице - се плаќаат при резервација во агенцијата
*Патничко осигурување
*Туристичка такса која се плаќа во Хотел (1EUR по лице на ноќ - можни се промени)


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Сопствен Закуп - Лето 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk