Grand Hotel Murgavets

stars
Пампорово

Име на сместување
Држава
Дестинација

GRAND HOTEL MURGAVETS 4* - ПАМПОРОВО


SPO:

25 % Попуст за престој во период 21.01 - 01.02
20 % Попуст за престој во период 06.02 - 01.03

*SPO попустот не важи за доплатите на HB

Дополнителен Попуст:

15% попуст за резервации на 2 или повеќе ноќи во период 01.12 - 22.12 & 05.03 - 31.03

Редовен Ценовник | Зима 2018 / 2019

GRAND HOTEL MURGAVETS 4*BB/HB
DBL ROOM - min 1+1; max 2+101.12-22.1223.12-29.1230.12-02.0103.01-19.0120.01-05.0206.02-04.0305.03-31.03
p.p. in DBL ROOM BB25.3027.5048.4026.4027.5026.4025.30
SGL ROOM /1 Person/36.3038.5062.7037.4038.5037.4036.30
DBL ROOM /2 Persons/50.6055.0096.8052.8055.0052.8050.60
DBL ROOM + EXTRA BED /3 Persons/65.7871.50125.8468.6471.5068.6465.78
1 adult + 1 Chd (00-05.99)36.3038.5062.7037.4038.5037.4036.30
1 adult + 1 Chd (06-11.99)43.0146.7582.2844.8846.7544.8843.01
1 adult + 2 Chd (06-11.99)50.6055.0096.8052.8055.0052.8050.60
1 adult + 2 Chd (00-05.99)(06-11.99)50.6055.0096.8052.8055.0052.8050.60
2 Adults + 1 Chd (00-05.99)50.6055.0096.8052.8055.0052.8050.60
2 Adults + 1 Chd (06-11.99)63.2568.75121.0066.0068.7566.0063.25
DBL ROOM DELUXE- min 1+1; max 2+101.12-22.1223.12-29.1230.12-02.0103.01-19.0120.01-05.0206.02-04.0305.03-31.03
p.p. in DBL ROOM DELUXE BB27.5030.8053.9029.7030.8029.7027.50
SGL DELUXE ROOM /1 Person/37.4041.8064.9038.5041.8038.5037.40
DBL DELUXE ROOM /2 Persons/55.0061.60107.8059.4061.6059.4055.00
DBL DELUXE ROOM + EXTRA BED /3 Persons/71.5080.08140.1477.2280.0877.2271.50
1 adult + 1 Chd (0-5.99)37.4041.8064.9038.5041.8038.5037.40
1 adult + 1 Chd (06-11.99)46.7552.3691.6350.4952.3650.4946.75
1 adult + 2 Chd (06-11.99)55.0061.60107.8059.4061.6059.4055.00
1 adult + 2 Chd (0-05.99)(06-11.99)55.0061.60107.8059.4061.6059.4055.00
2 Adults + 1 Chd (0-05.99)55.0061.60107.8059.4061.6059.4055.00
2 Adults + 1 Chd (06-11.99)68.7577.00134.7574.2577.0074.2568.75
APP 1-Bedroom LUX- min 2; max 2+2/3+0 or 3 ad. 01.12-22.1223.12-29.1230.12-02.0103.01-19.0120.01-05.0206.02-04.0305.03-31.03
p.p. in APP 1-Bedroom LUX BB43.4554.4559.9548.9554.4548.9543.45
Rent APP 1-Bedroom LUX /2 Persons/86.90108.90119.9097.90108.9097.9086.90
APP 1-Bedroom LUX + EXTRA BED /3 Persons/86.90108.90119.9097.90108.9097.9086.90
2 Adults + 1 Chd (0-5.99)86.90108.90119.9097.90108.9097.9086.90
2 Adults + 1 Chd (06-11.99)86.90108.90119.9097.90108.9097.9086.90
2 Adults + 2 Chd (0-5.99)86.90108.90119.9097.90108.9097.9086.90
2 Adults + 2 Chd (06-11.99)86.90108.90119.9097.90108.9097.9086.90
2 Adults + 2 Chd (0-5.99)(06-11.99)86.90108.90119.9097.90108.9097.9086.90
MAISONETTE 1-Bedroom - min 2; max 2+2 or 3 Ad. 01.12-22.1223.12-29.1230.12-02.0103.01-19.0120.01-05.0206.02-04.0305.03-31.03
p.p. in MEZ 1-Bedroom BB35.4843.7351.9840.9843.7340.9835.48
Rent MEZ 1-Bedroom /2 Persons/141.90174.90207.90163.90174.90163.90141.90
MEZ 1-Bedroom + EXTRA BED /3 Persons/141.90174.90207.90163.90174.90163.90141.90
2 Adults + 2 Chd (0-05.99)141.90174.90207.90163.90174.90163.90141.90
2 Adults + 2 Chd (04-11.99)141.90174.90207.90163.90174.90163.90141.90
APP 1-Bedroom SUPERIOR - min 2; max 2+2 or 3 Ad. 01.12-22.1223.12-29.1230.12-02.0103.01-19.0120.01-05.0206.02-04.0305.03-31.03
p.p. in APP 1-Bedroom SUPERIOR BB43.7351.9857.4849.2351.9849.2343.73
Rent APP 1-Bedroom SUPERIOR /2 Persons/174.90207.90229.90196.90207.90196.90174.90
APP 1-Bedroom SUPERIOR + EXTRA BED /3 Persons/174.90207.90229.90196.90207.90196.90174.90
2 Adults + 2 Chd (0-03.99)174.90207.90229.90196.90207.90196.90174.90
2 Adults + 2 Chd (06-11.99)174.90207.90229.90196.90207.90196.90174.90
APP 2-Bedroom - min 4; max 4+1 or 5 Ad. 01.12-22.1223.12-29.1230.12-02.0103.01-19.0120.01-05.0206.02-04.0305.03-31.03
p.p. in APP 2-Bedroom BB35.4843.7351.9840.9843.7340.9835.48
Rent APP 2-Bedroom /4 Persons/141.90174.90207.90163.90174.90163.90141.90
4 Adults + 1 Chd (0-05.99)141.90174.90207.90163.90174.90163.90141.90
4 Adults + 1 Chd (06-11.99)141.90174.90207.90163.90174.90163.90141.90
HB Supplement per adult over BB 
Adult/Chd 3-11.99 pppd
8.80/4.40
Доплата (Задолжителна)
Новогодишна вечера преку ВВ пансион - 85 € за возрасен / 45 € за деца (3-11.99)
Новогодишна вечера преку НВ услуга - 75 € за возрасен / 40 € за дете (3-11.99)
Доплата (Задолжителна)
Божиќна вечера преку ВВ услуга - 35 € за возрасен / 20 € за дете (3-11.99)
Божиќна вечера - преку НВ услуга - 25 € за возрасен / 15 € за дете (3-11.99)
Отказ714211014107
Отказ и санкции во ноќи 30%30%30%30%30%30%30%
NO show санкција во ноќи 50%50%100%50%50%50%50%
Предвремено заминување, санкции100%100%100%100%100%100%100%

Цените се изразени во евра

ЗАДОЛЖИТЕЛНО:

Доплата за туристичка такса за возрасни и деца (1.99+ години) - 1.1 € по лице на ден.

Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk