HOTEL GHT COSTA BRAVA

stars
Tossa

Име на сместување
Држава
Дестинација
Untitled Document
ТерминиБрој на ноќевањаВозрасен3-то возрасно лице1-во дете од 0-12.99 год.2-ро дете од 0-12.99 год.
DOUBLE STANDARD
BED AND BREAKFAST
22.06-29.06.20187 ноќевања526470304387
29.06-06.07.20187 ноќевања608536320428
06.07-13.07.20187 ноќевања640562327444
13.07-20.07.20187 ноќевања658576330453
20.07-27.07.20187 ноќевања661579331455
27.07-03.08.20187 ноќевања689601336469
03.08-10.08.20187 ноќевања757655350503
10.08-17.08.20187 ноќевања757655350503
17.08-24.08.20187 ноќевања757655350503
24.08-31.08.20187 ноќевања668584332458
31.08-07.09.20187 ноќевања632556325440
07.09-14.09.20187 ноќевања574509314411

ТерминиБрој на ноќевањаВозрасен3-то возрасно лице1-во дете од 0-12.99 год.2-ро дете од 0-12.99 год.
DOUBLE STANDARD
HALF BOARD
22.06-29.06.20187 ноќевања549489309399
29.06-06.07.20187 ноќевања631555325440
06.07-13.07.20187 ноќевања664581331456
13.07-20.07.20187 ноќевања682595335465
20.07-27.07.20187 ноќевања685598336467
27.07-03.08.20187 ноќевања712619341480
03.08-10.08.20187 ноќевања781674355514
10.08-17.08.20187 ноќевања781674355514
17.08-24.08.20187 ноќевања781674355514
24.08-31.08.20187 ноќевања691603337470
31.08-07.09.20187 ноќевања656574330452
07.09-14.09.20187 ноќевања598528318423

ТерминиБрој на ноќевањаВозрасен3-то возрасно лице1-во дете од 0-12.99 год.2-ро дете од 0-12.99 год.
DOUBLE STANDARD
FULL BOARD
22.06-29.06.20187 ноќевања602531319425
29.06-06.07.20187 ноќевања683596335466
06.07-13.07.20187 ноќевања716622342482
13.07-20.07.20187 ноќевања734637345491
20.07-27.07.20187 ноќевања737639346493
27.07-03.08.20187 ноќевања764661352506
03.08-10.08.20187 ноќевања833716365541
10.08-17.08.20187 ноќевања833716365541
17.08-24.08.20187 ноќевања833716365541
24.08-31.08.20187 ноќевања744645347496
31.08-07.09.20187 ноќевања708616340478
07.09-14.09.20187 ноќевања628552324438

Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност од 1ЕУР=62мкд.

Во цената е вклучено:

*7 ноќевања ROOM ONLY
*Авионски билет Скопје-Барселона-Скопје
*Организиран трансфер аеродром - хотел -аеродром
*Претставник во Шпанија кој ќе ве пречека на аеродром и е контакт лице во текот на Вашиот престој
*Багаж од 20кг + мала кабинска торба по лице

Во цената не е вклучено:

*Аеродромски такси 60 еур по лице - се плаќаат при резервација во агенцијата
*Патничко осигурување
*Туристичка такса која се плаќа во Хотел (1EUR по лице на ноќ - можни се промени)


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Сопствен Закуп - Лето 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk