PREMIER GRAN HOTEL REYMAR & SPA

stars
Tossa

Име на сместување
Држава
Дестинација
Untitled Document
ТерминиБрој на ноќевањаВозрасен3-то возрасно лице1-во дете од 2-12.99 год.
TWIN ROOM STANDARD
BED AND BREAKFAST
22.06-29.06.20187 ноќевања889793569
29.06-06.07.20187 ноќевања1079955664
06.07-13.07.20187 ноќевања12091065728
13.07-20.07.20187 ноќевања12091065728
20.07-27.07.20187 ноќевања1111981680
27.07-03.08.20187 ноќевања1111981680
03.08-10.08.20187 ноќевања1111981680
10.08-17.08.20187 ноќевања1111981680
17.08-24.08.20187 ноќевања1111981680
24.08-31.08.20187 ноќевања1107978678
31.08-07.09.20187 ноќевања887791568
07.09-14.09.20187 ноќевања887791568

ТерминиБрој на ноќевањаВозрасен3-то возрасно лице1-во дете од 2-12.99 год.
TWIN ROOM STANDARD
HALF BOARD
22.06-29.06.20187 ноќевања960853604
29.06-06.07.20187 ноќевања11491014699
06.07-13.07.20187 ноќевања12791124764
13.07-20.07.20187 ноќевања12791124764
20.07-27.07.20187 ноќевања11811041715
27.07-03.08.20187 ноќевања11811041715
03.08-10.08.20187 ноќевања11811041715
10.08-17.08.20187 ноќевања11811041715
17.08-24.08.20187 ноќевања11811041715
24.08-31.08.20187 ноќевања11771038713
31.08-07.09.20187 ноќевања957851603
07.09-14.09.20187 ноќевања957851603

ТерминиБрој на ноќевањаВозрасен3-то возрасно лице1-во дете од 2-12.99 год.
TWIN ROOM STANDARD
FULL BOARD
22.06-29.06.20187 ноќевања1004890626
29.06-06.07.20187 ноќевања11941052721
06.07-13.07.20187 ноќевања13231162786
13.07-20.07.20187 ноќевања13231162786
20.07-27.07.20187 ноќевања12241078736
27.07-03.08.20187 ноќевања12241078736
03.08-10.08.20187 ноќевања12241078736
10.08-17.08.20187 ноќевања12241078736
17.08-24.08.20187 ноќевања12241078736
24.08-31.08.20187 ноќевања12201075734
31.08-07.09.20187 ноќевања1001888625
07.09-14.09.20187 ноќевања1001888625

Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност од 1ЕУР=62мкд.

Во цената е вклучено:

*7 ноќевања ROOM ONLY
*Авионски билет Скопје-Барселона-Скопје
*Организиран трансфер аеродром - хотел -аеродром
*Претставник во Шпанија кој ќе ве пречека на аеродром и е контакт лице во текот на Вашиот престој
*Багаж од 20кг + мала кабинска торба по лице

Во цената не е вклучено:

*Аеродромски такси 60 еур по лице - се плаќаат при резервација во агенцијата
*Патничко осигурување
*Туристичка такса која се плаќа во Хотел (1EUR по лице на ноќ - можни се промени)


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели - Зима 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk