Jat Aparments

stars
Копаоник

Име на сместување
Држава
Дестинација
месец Тип на апартмани
ДЕКЕМВРИпериодA(0+1)B(2+0)C(1+1)D(2+1)E(3+1)F(4+1i2+2)
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА 186210216222306354
7 дена (6+1≈15%)
26.11.2016.
Цена за ден
03.12.2016.313536375159
7 дена
03.12.2016.259273301357399448
Цена за ден
24.12.2016.373943515764
7 дена
24.12.2016.462497532567882980
Цена за ден
31.12.2016.66717681126140


месец Тип на апартмани
ЈАНУАРИпериодA(0+1)B(2+0)C(1+1)D(2+1)E(3+1)F(4+1i2+2)
7 дена
31.12.2016.462497532567882980
Цена за ден
07.01.2017.66717681126140
7 дена
07.01.2017.287301322392497539
Цена за ден
14.01.2017.414346567177
7 дена
14.01.2017.273280294371420490
Цена за ден
21.01.2017.394042536070
7 дена
21.01.2017.287301322392497539
Цена за ден
28.01.2017.414346567177


месец Тип на апартмани
ФЕВРУАРИпериодA(0+1)B(2+0)C(1+1)D(2+1)E(3+1)F(4+1i2+2)
7 дена
28.01.2017.462497532567882980
Цена за ден
11.02.2017.66717681126140
7 дена
11.02.2017.441462504567791875
Цена за ден
18.02.2017.63667281113125
7 дена
18.02.2017.336371385462525602
Цена за ден
25.02.2017.485355667586


месец Тип на апартмани
МАРТ/АПРИЛпериодA(0+1)B(2+0)C(1+1)D(2+1)E(3+1)F(4+1i2+2)
7 дена
25.02.2017.336371385462525602
Цена за ден
04.03.2017.485355667586
Специјална понуда
04.03.2017.198222234276312372
7 дена (6+1≈15%)
18.03.2017.
Цена за ден
 333739465262
Специјална понуда
 186210216222306354
7 дена (6+1≈15%)
18.03.2017.
Цена за ден
08.04.2017.313536375159


За резервации од 7 ноќевање на HB се одобрува 15% попуст по лице.


Дополнителни информации
  • *Цените се изразени во евра по апартман
  • *Туристичка такса 1 еур по лице на ден и осигурување 1 еур по лице на ден
  • *Доплата за HB е 15еур по лице на ден
  • *Доплата за FB е 24еур по лице на ден
  • *Деца до 10год плаќаат 50% за доплати за HB и FB
  • *За деца до 2 години HB и FB е бесплатно

Во случај на промена на курсот на валутата, JAT Apartments Kopaonik Raska Ltd. Го задржува правото за промена на цените.


Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
2. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
3. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
4. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
6. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 34 345 212
marketing@atlantis.com.mk