Mountain Dream

stars
Банско

Име на сместување
Држава
Дестинација
MOUNTAIN DREAM 3* - BANSKO
Дополнителни попусти:
7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12 и 14=12  за пристигнување во период 01.12.-21.12. и 16.01.-31.03.17
BED AND BREAKFAST - Ноќевање со појадок
DBL ROOM-минимум 1; максимум 2+1 или 3 возрасни01.12.-21.12.16;
16.01.-31.03.17
22.12.-28.12.16;
03.01.-15.01.17
29.12.-02.01.17
По лице во DBL ROOM BB19,826,442,9
SGL ROOM 28,637,460,5
DBL ROOM (2 Adults)39,652,885,8
DBL ROOM + EXTRA BED (3 Adults)54,572,6118,0
1 adult + 1 Chd (02-05,99)28,637,460,5
1 adult + 1 Chd (06-12,99)31,039,862,9
1 adult + 2 Chd (02-05,99)28,637,460,5
1 adult + 2 Chd (06-12,99)39,652,885,8
1 adult + 2 Chd (02-05,99)(06-12,99)31,039,862,9
2 adult + 1 Chd (02-05,99)39,652,885,8
2 adult + 1 Chd (06-12,99)42,055,288,2
SUITE 1-Bedroom-минимум 2; максимум 2+2/3+1 или 3 возрасни01.12.-21.12.16;
16.01.-31.03.17
22.12.-28.12.16;
03.01.-15.01.17
29.12.-02.01.17
По лице во SUITE 1-Bedroom BB25,327,546,2
Наем на SUITE 1-Bedroom (2 Adults)50,655,092,4
SUITE 1-Bedroom + EXTRA BED (3 Adults)69,675,6127,1
2 adult + 1 Chd (02-05,99)50,655,092,4
2 adult + 1 Chd (06-12,99)53,057,494,8
2 adult + 2 Chd (02-05,99)50,655,092,4
2 adult + 2 Chd (06-12,99)55,459,897,2
3 adult + 1 Chd (02-05,99)69,675,6127,1
3 adult + 1 Chd (06-12,99)72,078,0129,5
HALF BOARD - Ноќевање со појадок и вечера
DBL ROOM-минимум 1; максимум 2+1 или 3 возрасни01.12.-21.12.16;
16.01.-31.03.17
22.12.-28.12.16;
03.01.-15.01.17
29.12.-02.01.17
По лице во DBL ROOM HB26,433,049,5
SGL ROOM 35,244,064,9
DBL ROOM (2 Adults)52,866,099,0
DBL ROOM + EXTRA BED (3 Adults)72,690,8136,1
1 adult + 1 Chd (02-05,99)35,244,064,9
1 adult + 1 Chd (06-12,99)42,551,372,2
1 adult + 2 Chd (02-05,99)35,244,064,9
1 adult + 2 Chd (06-12,99)52,866,099,0
1 adult + 2 Chd (02-05,99)(06-12,99)42,551,372,2
2 adult + 1 Chd (02-05,99)52,866,099,0
2 adult + 1 Chd (06-12,99)60,173,3106,3
SUITE 1-Bedroom-минимум 2; максимум 2+2/3+1 или 3 возрасни01.12.-21.12.16;
16.01.-31.03.17
22.12.-28.12.16;
03.01.-15.01.17
29.12.-02.01.17
По лице во SUITE 1-Bedroom HB31,934,152,8
Наем на SUITE 1-Bedroom (2 Adults)63,868,2105,6
SUITE 1-Bedroom + EXTRA BED (3 Adults)87,793,8145,2
2 adult + 1 Chd (02-05,99)63,868,2105,6
2 adult + 1 Chd (06-12,99)71,175,5112,9
2 adult + 2 Chd (02-05,99)63,868,2105,6
2 adult + 2 Chd (06-12,99)78,382,7120,1
3 adult + 1 Chd (02-05,99)87,793,8145,2
3 adult + 1 Chd (06-12,99)95,0101,0152,5
Доплата (ЗАДОЛЖИТЕЛНО) 
Новогодишна Вечера - 65€ за возрасен и 35€ за дете од 6 дo 12,99 година
Доплата (НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО) 
Божиќна Вечера - 28€  за возрасен и 16€ за дете од 6 дo 12,99 година
Политика за отказ на резервации (во ноќи)6918
Пенали за отказ на резервации (во ноќи) 111
NO show пенали (во ноќи)222
Задолжително: Туристичка такса од 1€ по лице на ноќ
Цената е дадена во евра за уплата во денарска противвредност од 1€=62 мкд.

Цените не се валидни за време на велигденските и првомајските празници!

Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
2. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
3. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
4. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
6. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 34 345 212
marketing@atlantis.com.mk