Spa Hotel Sveti Nikola

stars
Сандански

Име на сместување
Држава
Дестинација

локација

X Координати: 41.5616984
X Координати: 41.5616984
Y координати: 23.2783145
Y координати: 23.2783145

SPA HOTEL SVETI NIKOLA - SANDANSKI


Еднодневен пакет „Неделен Спа релакс”

 Неделен Спа релакс / 1 ден 1 возрасен1 возрасен +1  дете до 12 год.2-ца возрасни2-ца возрасни+дете до 4 год.2-ца возрасни+дете од 4 до 12 год.3-ца возрасни
Двокреветна „ Стандард”45,6€51,8€61€61€68,7€x
Двокреветна „ Класик”55,9€69,2€81,5€81,5€91,8€x

Цените се изразени во евра по соба за соодветен број лица

Цените вклучуваат:

 • 1 ноќевање во Недела со вклучен појадок (шведска маса);
 • 1 вечера (сет мени);
 • Шише локално вино во собата при пристигнување;
 • Спа центар (внатрешен базен со минерална вода, римска бања, солена соба и фитнес);
 • Туристичка такса, интернет & паркинг;
 • Late check - out (на барање доколку има возможност);

Услови за деца:

 • Деца до 3.99 години се сместуваат бесплатно;
 • Деца од 4 до 11.99 години, на редовно легло во двокреветна соба со еден возрасен имаат 30% попуст од пакетната цена за возрасен.

Напомена:

Пакетите се валидни за период 01.01.19 – 31.12.19, не се валидни за време на празници!

Дводневен пакет City Break

City Break /2 дена1 возрасен1 возрасен+1 дете до 12 год.2-ца возрасни2-ца возрасни+дете до 4 год.2-ца возрасни+дете од 4 до 12 год.3-ца возрасни
Двокреветна соба „ Стандард”76,9€87,2€102€102€117,4€x
Двокреветна соба „ Класик”97,4€112,8€132,8€132,8€153,3€x
Студио194,8€194,8€ 194,8€ 194,8€ 194,8€ 194,8€

Цените се изразени во евра по соба за соодветен број лица

Цените вклучуваат:

 • 2 ноќевања со појадок (шведска маса);
 • Спа центар (внатрешен базен со минерална вода, римска бања, солена соба и фитнес);
 • Туристичка такса, интернет & паркинг;

Дводневен Спа пакет со вечера City Break Plus

City Break Plus /2 дена НВ1 возрасен1 возрасен +1  дете до 12 год.2-ца возрасни2-ца возрасни+дете до 4 год.2-ца возрасни+дете од  4 до 12 год.3-ца возрасни
Двокреветна соба „ Стандард”110,3€135,4€159€159€188,7€x
Двокреветна соба  „ Класик”125,6€174,4€205,1€205,1€ 240€x

Цените се изразени во евра по соба за соодветен број лица

Цените вклучуваат:

 • 2 ноќевања со појадок (шведска маса);
 • 2 вечери (сет мени);
 • 1 класична масажа - еднократна на престој;
 • Спа центар ( внатрешен базен со минерална вода, римска бања, солена соба и фитнес);
 • Туристичка такса, интернет & паркинг.

Услови за деца:

 • Деца до 3.99 години се сместуваат бесплатно;
 • Деца од 4 до 11.99 години, на редовно легло во двокреветна соба со еден возрасен имаат 30% попуст од пакетната цена за возрасен.

Напомена:

Пакетите се валидни за период 01.01.19 – 31.12.19, не се валидни за време на празници!

Тридневен пакет Fresh Spring

 Warm Winter / 3 дена1 возрасен1 возрасен + 1 дете до 12 год.2-ца возрасни2-ца возрасни + дете до 4 год.2-ца возрасни + дете од 4 до 12 год.3-ца возрасни
Двокреветна соба „ Стандард”106,2€104,1€122,6€122,6€145,6€x
Двокреветна соба  „ Класик”137,4€130,3€153,3€153,3€184,1€x
Студио269,2€269,2€ 269,2€ 269,2€ 269,2€ 269,2€

Цените се изразени во евра по соба за соодветен број лица

Цените вклучуваат:

 • 3 ноќевања со појадок (шведска маса);
 • Спа центар (внатрешен базен со минерална вода, римска бања, солена соба и фитнес);
 • Туристичка такса, интернет & паркинг.

Услови за деца:

 • Деца до 3.99 години се сместуваат бесплатно;
 • Деца од 4 до 11.99 години, на редовно легло во двокреветна соба со еден возрасен имаат 30% попуст од пакетната цена за возрасен.

Напомена:

Пакетите се валидни за период 01.01.19 – 31.12.19, не се валидни за време на празници!

Петдневен пакет Relax

Relax / 5 дена1 возрасен1 возрасен+1 дете до 12 год.2-ца возрасни2-ца возрасни+дете до 4 год.2-ца возрасни+дете од  4 до 12 год.3-ца возрасни
Двокреветна соба „ Стандард”139,5€169€199€199€237,4€x
Двокреветна соба „ Класик”178,5€207,7€244€244€295,4€x
Студио410,3€410,3€ 410,3€ 410,3€ 410,3€ 410,3€

Цените се изразени во евра по соба за соодветен број лица

Цените вклучуваат:

 • 5 ноќевања со појадок (шведска маса);
 • Терапија со алги или морска сол - еднократно за престој;
 • Спа центар (внатрешен базен со минерална вода, римска бања, солена соба и фитнес);
 • Туристичка такса, интернет & паркинг;

Услови за деца:

 • Деца до 3.99 години се сместуваат бесплатно;
 • Деца од 4 до 11.99 години, на редовно легло во двокреветна соба со еден возрасен имаат 30% попуст од пакетната цена за возрасен.

Напомена:

Пакетите се валидни за период 01.01.19 – 31.12.19, не се валидни за време на празници!

Седумдневен пакет Spa & Active

Spa & Active / 7 дена1 возрасен1 возрасен+1 дете до 12 год.2-ца возрасни2-ца возрасни+дете до 4 год.2-ца возрасни+дете од 4 до 12 год.3-ца возрасни
Двокреветна соба „ Стандард”174,4€211,3€248,7€248,7€302,6€x
Двокреветна соба „ Класик”223,1€259,5€305€305€377€x
Студио502,6€502,6€ 502,6€ 502,6€ 502,6€ 502,6€

Цените се изразени во евра по соба за соодветен број лица

Цените вклучуваат:

 • 7 ноќевања со појадок (шведска маса);
 • Парцијална масажа – еднократно за престој;
 • Спа центар (внатрешен базен со минерална вода, римска бања, солена соба и фитнес);
 • Туристичка такса, интернет & паркинг;

Услови за деца:

 • Деца до 3.99 години се сместуваат бесплатно;
 • Деца од 4 до 11.99 години, на редовно легло во двокреветна соба со еден возрасен имаат 30% попуст од пакетната цена за возрасен.

Напомена:

Пакетите се валидни за период 01.01.19 – 31.12.19, не се валидни за време на празници!

Десетдневен пакет Wellness

Wellness / 10 дена1 возрасен1 возрасен+1 дете до 12 год.2-ца возрасни2-ца возрасни+дете до 4 год.2-ца возрасни+дете од 4 до 12 год.3-ца возрасни
Двокреветна соба „ Стандард”244€283,6€333,3€333,3€410,3€x
Двокреветна соба „ Класик”302,6€340€400€400€502,6€x
Студио718€718€ 718€ 718€ 718€ 718€

Цените се изразени во евра по соба за соодветен број лица

Цените вклучуваат:

 • 10 ноќевања со појадок (шведска маса);
 • Парцијална масажа - еднократно за престој;
 • Tерапија со алги или морска сол - еднократно за време на престој;
 • Спа центар (внатрешен базен со минерална вода, римска бања, солена соба и фитнес);
 • Туристичка такса, интернет & паркинг;

Услови за деца:

 • Деца до 3.99 години се сместуваат бесплатно;
 • Деца од 4 до 11.99 години, на редовно легло во двокреветна соба со еден возрасен имаат 30% попуст од пакетната цена за возрасен.

Напомена:

Пакетите се валидни за период 01.01.19 – 31.12.19, не се валидни за време на празници!

Пакет Vital – 14 дена

Vital / 14 дена1 возрасен1 возрасен+1 дете до 12 год.2-ца возрасни2-ца возрасни+дете до 4 год.2-ца возрасни+дете од 4 до 12 год.3-ца возрасни
Двокреветна соба „ Стандард”280€353,8€416,4€416,4€524€x
Двокреветна соба „ Класик”394,9€457,9€538,5€538,5€682,1€x
Студио861,5€861,5€ 861,5€ 861,5€ 861,5€ 861,5€

Цените се изразени во евра по соба за соодветен број лица

Цените вклучуваат:

 • 14 ноќевања со појадок (шведска маса);
 • Парцијална масажа - еднократно за престој;
 • Tерапија со алги или морска сол - еднократно за време на престој;
 • Спа центар (внатрешен базен со минерална вода, римска бања, солена соба и фитнес);
 • Туристичка такса, интернет & паркинг;

Услови за деца:

 • Деца до 3.99 години се сместуваат бесплатно;
 • Деца од 4 до 11.99 години, на редовно легло во двокреветна соба со еден возрасен имаат 30% попуст од пакетната цена за возрасен.

Напомена:

Пакетите се валидни за период 01.01.19 – 31.12.19, не се валидни за време на празници!

Пакет Велигден
Валиден во период 25.04 -29.04.19

ж
Дводневен пакет1 возрасен1 возрасен
+ 1 дете до 12 год.
2-ца возрасни2-ца возрасни
+ дете до 4 год.
2-ца возрасни
+ дете от 4 до 12 год.
3-ца возрасни
Двокреветна соба  „ Стандард”97,4 € 104,6 € 123,08 € 123,08 € 149,2 € х
Двореветна соба Класик 107,7 € 126,7 € 148,7 € 148,7 € 180 € х
Студио210,3 € 221,03 € 225,6 € 225,6 € 236,4 € 241,03 €

Цените се изразени во евра по пакет


Тридневен пакет1 возрасен1 возрасен
+ 1 дете до 12 год.
2-ца возрасни2-ца возрасни
+ дете до 4 год.
2-ца возрасни
+ дете од 4 до 12 год.
3-ца возрасни
Двокреветна соба  Стандард130,8 € 146,7 € 161,5 € 161,5 € 195,4 € х
Двокреветна соба  Класик”146,2 € 163,6 € 192,3 € 192,3 € 233,9 € х
Студио292,3 € 303 € 307,7 € 307,7 € 318,5 € 323,08 €

Цените се изразени во евра по пакет


Четиридневен  пакет 1 възрастен 1 возрасен
+ 1 дете до 12 год.
2-ца возрасни 2-ца возрасни
+ дете до 4 год.
2-ца возрасни
+ дете од 4 до 12 год.
3-ца  возрасни
Двокреветна соба   Стандард159 € 165,6 € 195 €         195 € 236,4 € х
Двокреветна соба   Класик179,5 € 200,5 € 235,9 €         235,9 € 287,7 € х
Студио374,5 € 385,1 € 390 € 390 € 400,5 € 405,1 €

Цените се изразени во евра по пакет

Цените се дадени по пакет во евра , за соодветниот број на гости и вклучуваат:

 • 2/3/4 ноќевања со појадок на шведска маса ;
 • празничен велигденски ручек на 28.04 (недела по четиристепено мени ),
 • бесплатно користење на Спа центар со затворен базент со минерална вода, сауна, римска бања, солена соба и фитнес; бесплатен интернет; обезбеден паркинг; туристическа такса

Дополнителни услови, валидни за пакетите:

 • Пакетите кои , имат можност за дополнително легло, се со ограничен број и подлежат на потврда после пратена резервација .
 • Цените се дадени во евра по пакет за соодветен број лица

Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk