Sveti Nikola

stars
www.hotelsvetinikola.com
Сандански

Име на сместување
Држава
Дестинација

Хотел Свети Никола - Сандански


Ценовник 1

Spa Relax - 1 HB 1 возрасен1 возрасен + 1 дете до 12 години2 возрасни2 возрасни + дете до 4 години2 возрасни + дете од 4 до 12 години3 возрасни
Double Standard room35.551.7616168.5x
Double Classic room6160.471.171.181.3x
Studio929292929292

Цените се изразени во евра

Наведените цени се изразени во евра по соба и вклучуваат:

 • 1 ноќевање со појадок (шведска маса);
 • 1 вечера (сет мени);
 • Салата по избор во "Salad Bar" од 19:00 - 21:00 часот;
 • Спа центар (внатрешен базен со минерална вода, римска бања, соленa соба, фитнес);
 • Туристичка такса, интернет, паркинг;

Ценовник 2

City Break - 2 BB 1 возрасен1 возрасен + 1 дете до 12 години2 возрасни2 возрасни + дете до 4 години2 возрасни + дете од 4 до 12 години3 возрасни
Double Standard room66.578.29292107.4x
Double Classic room92100.2117.6117.6138x
Studio168.7168.7168.7168.7168.7168.7

Цените се изразени во евра

Наведените цени се изразени во евра по соба и вклучуваат:

 • 2 ноќевањa со појадок (шведска маса);
 • Салата по избор во "Salad Bar" од 19:00 - 21:00 часот;
 • Спа центар (внатрешен базен со минерална вода, римска бања, соленa соба, фитнес);
 • Туристичка такса, интернет, паркинг;

Ценовник 3

City Break Plus - 2 HB 1 возрасен1 возрасен + 1 дете до 12 години2 возрасни2 возрасни + дете до 4 години2 возрасни + дете од 4 до 12 години3 возрасни
Double Standard room89.5126.3148.3148.3177.9x
Double Classic room125.3165.1194.3194.3229x

Цените се изразени во евра

Наведените цени се изразени во евра по соба и вклучуваат:

 • 2 ноќевањa со појадок (шведска маса);
 • 2 вечери (сет мени);
 • Салата по избор во "Salad Bar" од 19:00 - 21:00 часот;
 • Спа центар (внатрешен базен со минерална вода, римска бања, соленa соба, фитнес);
 • 1 класична масажа;
 • Туристичка такса, интернет, паркинг;

Ценовник 4

Warm Winter - 3 BB 1 возрасен1 возрасен + 1 дете до 12 години2 возрасни2 возрасни + дете до 4 години2 возрасни + дете од 4 до 12 години3 возрасни
Double Standard room79.395.1112112135x
Double Classic room116.1118.7139.6139.6170.3x
Studio237.8237.8237.8237.8237.8237.8

Цените се изразени во евра

Наведените цени се изразени во евра по соба и вклучуваат:

 • 3 ноќевања со појадок (шведска маса);
 • Салата по избор во "Salad Bar" од 19:00 - 21:00 часот;
 • Спа центар (внатрешен базен со минерална вода, римска бања, соленa соба, фитнес);
 • Туристичка такса, интернет, паркинг;

Ценовник 5

Relax package - 5 BB 1 возрасен1 возрасен + 1 дете до 12 години2 возрасни2 возрасни + дете до 4 години2 возрасни + дете од 4 до 12 години3 возрасни
Double Standard room139.1168.7198.4198.4236.7x
Double Classic room177.9207243.4243.4294.5x
Studio357.9357.9357.9357.9357.9357.9

Цените се изразени во евра

Наведените цени се изразени во евра по соба и вклучуваат:

 • 5 ноќевањa со појадок (шведска маса);
 • Салата по избор во "Salad Bar" од 19:00 - 21:00 часот;
 • Спа центар (внатрешен базен со минерална вода, римска бања, соленa соба, фитнес);
 • Tерапија со морски алги или морска сол
 • Туристичка такса, интернет, паркинг;

Ценовник 6

Spa & Active - 7 BB 1 возрасен1 возрасен + 1 дете до 12 години2 возрасни2 возрасни + дете до 4 години2 возрасни + дете од 4 до 12 години3 возрасни
Double Standard room173.8210.7248248301.7x
Double Classic room222.4258.7304.2304.2375.8x
Studio429.5429.5429.5429.5429.5429.5

Цените се изразени во евра

Наведените цени се изразени во евра по соба и вклучуваат:

 • 7 ноќевања со појадок (шведска маса);
 • Салата по избор во "Salad Bar" од 19:00 - 21:00 часот;
 • 1 третман масажа;
 • Спа центар (внатрешен базен со минерална вода, римска бања, соленa соба, фитнес);
 • Туристичка такса, интернет, паркинг;

Ценовник 7

Wellness package - 10 BB1 возрасен1 возрасен + 1 дете до 12 години2 возрасни2 возрасни + дете до 4 години2 возрасни + дете од 4 до 12 години3 возрасни
Double Standard room243.4282.7332.3332.3409x
Double Classic room301.7339398.8398.8501.1x
Studio613.6613.6613.6613.6613.6613.6

Цените се изразени во евра

Наведените цени се изразени во евра по соба и вклучуваат:

 • 10 ноќевања со појадок (шведска маса);
 • Салата по избор во "Salad Bar" од 19:00 - 21:00 часот;
 • 1 третман масажа;
 • 1 терапија со морски алги или морска сол;
 • Спа центар (внатрешен базен со минерална вода, римска бања, соленa соба, фитнес);
 • Туристичка такса, интернет, паркинг;
Наведените цени се изразени во евра по соба и вклучуваат
: *14 ноќевањa со појадок (шведска маса) *салата по избор во "Salad Bar" од 19:00-21:00 ** **спа центар (внатрешен базен со минерална вода, римска бања, соленa соба, фитнес) *туристичка такса, интернет, паркинг
Vital package - 14 BB 1 возрасен1 возрасен + 1 дете до 12 години2 возрасни2 возрасни + дете до 4 години2 возрасни + дете од 4 до 12 години3 возрасни
Double Standard room279.2352.8415.2415.2522.5x
Double Classic room393.7456.6536.9536.9680x
Studio859859859859859859

Цените се изразени во евра

Наведените цени се изразени во евра по соба и вклучуваат:

 • 14 ноќевања со појадок (шведска маса);
 • Салата по избор во "Salad Bar" од 19:00 - 21:00 часот;
 • 1 третман масажа;
 • 1 терапија со морски алги или морска сол;
 • 1 Fish massage;
 • Спа центар (внатрешен базен со минерална вода, римска бања, соленa соба, фитнес);
 • Туристичка такса, интернет, паркинг;
Сместувачките капацитите кои имаат можност за дополнително лего се ограничени и за истите потребна е потврда од страна на хотелот при официјална резервација. Наведените цени не се валидни за време на национални празници.

Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk