Пребарувај понуди


Име на сместување
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

SUMMER SALE! - Сопствен Закуп 2019


Термини24.05 - 31.0523.05 - 26.05
Vila Argiri7 ноќи / за собаStudio 1/2 - 50€ | Studio 1/3 - 55€
Studio 1/4 - 60€ | Apartman 1/4 SV  - 65€
Studio 1/2 - 50€ | Studio 1/3 - 55€
Studio 1/4 - 60€ | Apartman 1/4 SV  - 65€
Vila Alexandra7 ноќи / за соба55 €55 €
Термини25.05 - 01.0623.05 - 25.05
Vila Janis - Kalithea7 ноќи / за соба79 €39 €
Vila Alexander - Furka7 ноќи / за соба99 €49 €
Vila Atina - Paralia7 ноќи / за соба 1/289 €/
Vila Janis - Leptokarija7 ноќи / за соба 35 €
по лице со превоз59 € 
3-то и 4-то лице БЕСПЛАТНО
Термини26.05 - 02.0623.05 - 26.05
Hotel Maya Bay - Kalithea7 BB / по лице109 €75 €
Hotel Polychrono Beach7 BB / по лицеDouble - 89€ | Triple 99€
Quadruple 109€ | Quadruple GF 75€
49 €
Hotel Potidea Golden Beach7 All / по лицеAnex 1 - 129€ | Anex 2 - 139€/
Vila Gregori & George 7 ноќи / за соба119 €/
Vila Zorbas 7 ноќи / за соба89 €/
Термини22.05 - 29.0523.05 - 26.05
Hotel Alkyon - Parga7 BB / по лице69 €59€ - 3ВВ/по лице
Vrachos Appartments7 ноки / за соба59 €49€ - 3 ноки/за соба

Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk