Пребарувај понуди


Име на сместување
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

◦ Лето Шпанија, чартер програма

Шпанија Лето 2018

авионски програми со директен лет од СкопјеПОВРАТЕН БИЛЕТ: СКОПЈЕ - БАРСЕЛОНА - СКОПЈЕ

Последни 2 места на летот до Барселона: 22.06 - 29.06.2018

250 € по лице со вклучен багаж од 20 kg


Термини На Летови

Скопје-БарселонаБарселона-Скопје
ТерминБрој на ноќевањаДенБрој на летПолетуваСлетуваТерминБрој на ноќевањаДенБрој на летПолетуваСлетува
22.06.20187 ноќевањаПетокW6 773718:3021:2022.06.20187 ноќевањаПетокW6 773821:550:40
29.06.20187 ноќевањаПетокW6 773718:3021:2029.06.20187 ноќевањаПетокW6 773821:550:40
06.07.20187 ноќевањаПетокW6 773718:3021:2006.07.20187 ноќевањаПетокW6 773821:550:40
13.07.20187 ноќевањаПетокW6 773718:3021:2013.07.20187 ноќевањаПетокW6 773821:550:40
20.07.20187 ноќевањаПетокW6 773718:3021:2020.07.20187 ноќевањаПетокW6 773821:550:40
27.07.20187 ноќевањаПетокW6 773718:3021:2027.07.20187 ноќевањаПетокW6 773821:550:40
03.08.20187 ноќевањаПетокW6 773718:3021:2003.08.20187 ноќевањаПетокW6 773821:550:40
10.08.20187 ноќевањаПетокW6 773718:3021:2010.08.20187 ноќевањаПетокW6 773821:550:40
17.08.20187 ноќевањаПетокW6 773718:3021:2017.08.20187 ноќевањаПетокW6 773821:550:40
24.08.20187 ноќевањаПетокW6 773718:3021:2024.08.20187 ноќевањаПетокW6 773821:550:40
31.08.20187 ноќевањаПетокW6 773718:3021:2031.08.20187 ноќевањаПетокW6 773821:550:40
07.09.20187 ноќевањаПетокW6 773718:3021:2007.09.20187 ноќевањаПетокW6 773821:550:40

Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk