Пребарувај понуди


Име на сместување
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

СЛОБОДНИ СОБИ СО ПОТВРДА ВЕДНАШ  
Термин: 05.02-12.02.2017  
Хотел:Тип на соби:Цени од:
Hotel EVELINA PALACE- BanskoSTUDIO STANDARD20,7€ / BB по
лице на ноќ
Hotel MARIA ANTOANETA RESIDENCE- BanskoDBL Standard; STU Standard26,2€ / BB по
лице на ноќ
Hotel MOUNTAIN DREAM APARTMENTS- BanskoDBL Standard19,8€ / BB по
лице на ноќ
Hotel MPM PERUN LODGE- BanskoSTU Standard33€ / HB по
лице на ноќ
Hotel IVAN RILSKI- BanskoSTU Standard35.2€ / BB по
лице на ноќ

Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
2. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Uniont, 2015 год.
3. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
4. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
6. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Newsletter


Корисничка поддршка
+389 34 345 212
marketing@atlantis.com.mk