Пребарувај понуди


Име на сместување
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Туристичка такса задолжително 1€ по лице на ноќ

Превоз за Бугарија на релација:

Тргнување во месец јули,август(од 01.07-23.08.2017 -секој ден) Прво тргнување во месец јуни (24.06.2017)
Тргнувањето со автобус е од Штип, низ Делчево, а од останатите градови има трансфер до Штип
Последно враќање во месец август(31.08.2017)

Скопје

18:15

Кај Хотел Вип-(паркинг)

 

Куманово

19:00

Кај салата

 

Струмица

18:45

Бензинска Макпетрол-кружен

 

Радовиш

19:15

Бензинска Еми Петрол

 

Прилеп

17:15

Бензинска Лукоил

 

Кавадарци

18:15

Плоштад

 

Неготино

18:30

Плоштад пред Стоковна

 

Велес

19:15

на кружен кај бензинска Макпетрол

 

Овче Поле

19:45

пат

 

Штип

20:30

Нова Пошта(стадион)

 

Кочани

21:00

Автобуска горе(постројка)

 

Виница

21:05

Превалец-на патот

 

М.Каменица

21:25

Центар

 

Делчево

22:00

пред менувачницата

 Тргнување од Несебар во 13:00 часот(наше време)-пред Хотел Феста Панорама

  • Цена за превоз повратна карта за возрасен:45 €-(2790 денари)
  • Цена за превоз повратна карта за дете до 12 год: 30 €-(1860 денари) Цена за превоз во еден правец за возрасен: 30 €-(1860 денари) Цена за превоз во еден правец за дете до 12 год: 20 €-(1240 денари)

Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
2. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
3. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
4. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
6. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 34 345 212
marketing@atlantis.com.mk