Пребарувај понуди


Име на сместување
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Почитувани наши клиенти,

Во врска со Извадокот од нацрт-записникот од Петнаесеттата седница на Владата бр.44-2147/1 од 10.03.2020 година за преземање на мерки и активности за превенција од ширење на болеста COVID-19 (корона вирус), ДТУ АТЛАНТИС ДООЕЛ Струмица во целост се приклучува кон издадените препораки и препорачуваме да се избегнуваат патувања во земји кои се од висок и среден ризик, согласно листата на Светската здравствена организација. Листата редовно се ажурира и објавена е на веб страната на СЗО но, и на страната на Министерството за здравство.
Како професионална туристичка агенција редовно и со сето должно внимание ги следиме состојбите во врска со корона вирусот.

За сите наши патници кои се откажуваат од своите патувања поради наведените причини а имаат извршено уплата за туристички програми кои АТЛАНТИС како организатор на патувањето веќе ги има однапред авансирано, Ве известуваме дека од наша страна ќе се вложат максимални напори да се обезбеди поврат на парични средства од партнерите. Тоа се реални трошоци кои ги имаме направено пред почетокот на туристичкиот аранжман и за кои сме обврзани да ги платиме на партнерите.

Со сето должно внимание ги штитиме Вашите интереси и доколку издејствуваме било каква рефундација во однос на горенаведените реални трошоци по туристичките програми, паричните средства ќе Ви бидат вратени во истиот тој износ.

Со почит, АтлантиС.
Датум на објава: 11.03.2020.


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Сопствен Закуп - Лето 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk