Резервирајте од дома и информирајте се на: +389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Раководство
Оддел за продажба во Скопје
Општина Центар
Оддел за авионски, автобуски превоз, осигурување и визи
Оддел за booking
Оддел за сметководство

Струмица 2400

Адреса : ул. Димитар Влахов 18,

Скопје 1000

Адреса : ул. Луј Пастер 1, Локал 8, Палата Македонија

Скопје 1000

Адреса : ул. "Ферит Бајран" бр. 48/1, о.Чаир

Битола 7000

Адреса : ул. Климент Охридски бр.35, лам. 4/лок.2 Пелагонка 2

Штип 2000

Адреса : ул. Борис Кидрич бб

Прилеп 7500

Адреса : Сотка Ѓоргиоски 3-К Гаража

Охрид 6000

Адреса : Булевар Туристичка 3/4 (зграда Ремис)

Радовиш 2420

Адреса : ул. Свети Спасо Радовишки 121

Тетово 1200

Адреса : ул. Маршал Тито комплекс стара пожарна бб

Велес 1400

Адреса : ул. 8-Септември Бр.1

Кавадарци 1430

Адреса : ул. Мито Хаџивасилев Бр.13


Contact


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Сопствен Закуп - Лето 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk