Онлајн плаќање

По потврда на вашето плаќање , Вие ќе може да платите (депозит и / или целата сума) со дебитна или кредитна картичка на онлајн платформата за плаќање на нашата веб страна. За да го направите тоа, прашајте го вашиот сагент за услуги во АТЛАНТИС. Податоците за картичката се внесуваат директно на онлајн платформата која го поддржува 3D-безбедниот Visa MasterCard стандард за побезбедни платежни трансакции. На овој начин вие сте максимално заштитени, бидејќи:
»Во ниту еден момент од процесот на плаќање не ни давате пристап до податоците на банкарска картичка


Награди и признанија


1.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
2. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

6. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
7. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
8. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
9. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
10. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели и Апартмани - Лето 2019

ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk