Автобуски превоз

Превозник Релација Ден и времеЦена во
еден правец
Цена на
повратен билет
оддо
HISARСкопјеZAGREB секој ден
17:00
50€
3100 MKD
90€
5580 MKD
ZAGREBСкопје секој ден
18:00
50€
3100 MKD
90€
5580 MKD 
СкопјеLJUBJANAсекој ден
17:00
50€
3100 MKD
90€
5580 MKD
LJUBLJANA Скопјесекој ден
16:00
50€
3100 MKD
90€
5580 MKD
СкопјеPULA - RIJEKAСреда, Петок
17:00
60€
3720 MKD
110€
6820 MKD
RIJEKA, PULAСкопје Четврток, Сабота, Недела
12;13:30
60€
3720 MKD 
110€
6820 MKD
СкопјеKOPERсекој ден
17:00
50€
3100MKD
90€
5580 MKD
KOPERСкопјесекој ден
13:30
50€
3100MKD
90€
5580 MKD
 
DURMO TOURSSTRUMICALOKARNO,BELLINZONA,
LUZERN,BERN,ZURICH,
ST. GALLEN, BASEL, LOZANA
Среда, Сабота
14:00

Поаѓање од Ново Село во 13h.
5800 МКД 11020 МКД
STRUMICABRESHA Среда, Сабота
14:00
70 €
4340 МКД
130 €
8060 МКД
СкопјеVIENA, LINZсекоја Недела од 07 часот60 €
3720 МКД
100 €
6200 МКД
Скопје,
KUMANOVO
MINHEN Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75 €
8060 МКД
130€
Скопје,
KUMANOVO
NIRNBERG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75 €
8060 МКД
130 €
Скопје,
KUMANOVO
OFFENBACH Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
5580 МКД
90€
9920 МКД
160€
Скопје,
KUMANOVO
SALZBURG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75€
8060 МКД
130€
Скопје,
KUMANOVO
PFAEFENHOFEN Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75€
8060 МКД
130€
Скопје,
KUMANOVO
IGOLSTAD Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75€
8060 МКД
130€
Скопје,
KUMANOVO
WURZBURG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4960 МКД
80€
8680 МКД
140€
Скопје,
KUMANOVO
BAD CAMBERG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6200 МКД
100€
11160 МКД
180€
Скопје,
KUMANOVO
LIEMBURG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6200 МКД
100€
11160 МКД
180€
Скопје,
KUMANOVO
SIEGBURG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
DUSSELDORF Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
KREFELD Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
WUPPERTAL Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
GELSENKIRECHEN Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
HAMM Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
7440 МКД
120 €
13640 МКД
220€
Скопје,
KUMANOVO
BILEFELD Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
7750 МКД
125€
14260 МКД
230€
 
MAKEDONIJA
SOOBRAKAJ
СкопјеDORTMUND, ESENСреда,Сабота, Недела
10:30
8400 MKD 13950 MKD
СкопјеDUISBURG, DUSSELDORFСреда, Сабота, Недела
10:30
7450 MKD 13650 MKD
СкопјеKELNСреда, Недела
9:30
7450 MKD 13000 MKD
СкопјеFRANKFURTСреда, Сабота, Недела
10:30
6800 MKD 12400 MKD
СкопјеMANHAJMСреда, Сабота
10:30
6800 MKD 12400 MKD
СкопјеKARLSRUEСреда, Сабота
10:30
6500 MKD 11800 MKD
СкопјеSTUTGARDСреда, Сабота
10:30
6200 MKD 11200 MKD
СкопјеULMСреда, Сабота
10:30
6200 MKD 11200 MKD
СкопјеNIRNBERGНедела
10:30
5900 MKD 11200 MKD
СкопјеINGOLSTATНедела
10:30
5600 MKD9900 MKD
СкопјеMINHENСреда,Сабота, Недела
10:30
5600 MKD9900 MKD
СкопјеBELGRADсекој ден
23:30
1400 MKD2240 MKD
NASIR TOURSСкопјеPASSAUВторник, Петок и Сабота
10:20
80€
4960 MKD
140€
8680 MKD
СкопјеREGENSBURGВторник, Петок и Сабота
10:20
90€
5580 MKD
160€
9920 MKD
СкопјеWURZBURGВторник, Петок и Сабота
10:20
110€
6820 MKD
200€
12400 MKD
СкопјеFULDAВторник, Петок и Сабота
10:20
110€
6820 MKD
200€
12400 MKD
СкопјеKIRCHEIMВторник, Петок и Сабота
10:20
110€
6820 MKD
200€
12400 MKD
СкопјеKASSELВторник, Сабота
10:20
110€
6820 MKD
200€
12400 MKD
СкопјеGOTTINGENВторник, Петок и Сабота
10:20
110€
6820 MKD
200€
12400 MKD
СкопјеBERLINВторник,Петок
10:30
110€
6820МКД
200€
12400MKD
СкопјеHANNOVERВторник, Сабота
10:20
120€
7440 MKD
220€
13640 MKD
СкопјеHAMBURGВторник, Петок, Сабота
10:20
120€
7440 MKD
220€
13640 MKD
VARDAR TOURSСкопјеGRAZ Недела
7:00
60€
3720 MKD
100€
6200 MKD
СкопјеWIEN Недела
7:00
60€
3720 MKD
100€
6200 MKD
СкопјеST.POLTEN Недела
7:00
60€
3720 MKD
100€
6200 MKD
СкопјеLINZ Недела
7:00
60€
3720 MKD
100€
6200 MKD
СкопјеWELS Недела
7:00
60€
3720 MKD
100€
6200 MKD
СкопјеMARIBORНедела
7:00
50 €
3100 MKD
90€
5580 MKD
EURO BUSСкопјеSALZBURGСреда И Сабота
19:00h
70 €
4340 MKD
130€
8060 MKD
SALZBURGСкопјеВторник, Петок, Сабота
16:00h
70 €
4340 MKD
130€
8060 MKD
ALPARСкопјеISTANBULСекој ден
17:00h
1850 MKD3100 MKD
УдовоISTANBULСекој ден
18:30h
1850 MKD3100 MKD
Lim BusСкопјеDizeldorfСреда & Сабота
08:00h
4960 MKD MKD
СкопјеLeverkusenСреда & Сабота
08:00h
4960 MKD MKD
СкопјеKoblenzСреда & Сабота
08:00h
4960 MKD MKD
СкопјеOffenbachСреда & Сабота
08:00h
4960 MKD MKD
СкопјеWurzburgСреда & Сабота
08:00h
4960 MKD MKD
СкопјеNurnbergСреда & Сабота
08:00h
4340 MKD MKD
СкопјеInglostadtСреда & Сабота
08:00h
4340 MKD MKD

Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Newsletter


Корисничка поддршка
+389 34 345 212
marketing@atlantis.com.mk