Редовни летови

Скопје до TOKYO 463 €QATAR AIRWAYS
Скопје до SHANGAI 463 €QATAR AIRWAYS
Скопје до BEIJING 463 €QATAR AIRWAYS
Скопје до DUBAI 345 €FLY DUBAI
Скопје до ABU DHABI406 €
Скопје до MANILA694 €QATAR AIRWAYS
Скопје до BANGKOK473 €QATAR AIRWAYS
Скопје до SEOUL624 €QATAR AIRWAYS
Скопје до DELHI616 €QATAR AIRWAYS
Скопје до RIJAD629 €QATAR AIRWAYS
Скопје до ULAN BATOR680 €
Скопје до SINGAPORE584 €

Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk