Search offer


Accommodation тура
Country
Destination
from
to
Category
No. of stars

Барселона 08.03.2017

Барселона 08.03.2017

Destination:Barcelona
8 ми МАРТ во БАРСЕЛОНА со ДИРЕКТЕН ЛЕТ ОД СКОПЈЕ 05.03-08.03.2017 Барселона или „каталонската кралица“ е четвртиот најпосетуван град во...
повеќе...

Братислава & Виена 08.03.2017

Братислава & Виена 08.03.2017

Destination:Bratislava
БРАТИСЛАВА И ВИЕНА 09.03.2017 – 12.03.2017 1 ден (09.03.2017 четврток) СКОПЈЕ – БРАТИСЛАВА Состанок на групата на аеродромот Александар ...
повеќе...

Милано 08.03.2017

Милано 08.03.2017

Destination:Milan
МИЛАНО 11.03.2017 – 14.03.2017 1 ден (11.03.2017 сабота) СКОПЈЕ – МИЛАНО Состанок  на групата на аеродромот во Скопје во 18.00 часот....
повеќе...

Фиренца 08.03.2017

Фиренца 08.03.2017

Destination:Florence
ФИРЕНЦА 11.03.2017 – 14.03.2017   1 ден (11.03.2017 сабота) СКОПЈЕ – ФИРЕНЦА Состанок на групата на аеродромот Александар Велики во ...
повеќе...


Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
2. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
3. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
4. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
6. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


RoundsКорисничка поддршка
+389 34 345 212
marketing@atlantis.com.mk