Search offer


Accommodation тура
Country
Destination
from
to
Category
No. of stars

Аргентина & Бразил I 8 ми Март 2019

Аргентина & Бразил I 8 ми Март 2019

Brazil
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 01.03.2019 - 13.03.2019
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Тајланд & Пукет I 8 ми Март 2019

Тајланд & Пукет I 8 ми Март 2019

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 08.03.2019 - 18.03.2019
 • 8 НОЌИ НА ОСТРОВОТ ПУКЕТ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Рим - 8ми Март 2019

Рим - 8ми Март 2019

Rome
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 07.03.2019 - 10.03.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРОШЕТКИ СПОРЕД ПРОГРАМА
 • ПРАТИТЕЛ
повеќе...

Париз - Март 2019

Париз - Март 2019

Paris
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 10.03.2019 - 13.03.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРОШЕТКИ СПОРЕД ПРОГРАМА
 • ПРАТИТЕЛ
повеќе...

Малта - 8ми Март 2019

Малта - 8ми Март 2019

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 08.03 - 11.03.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРАТИТЕЛ
повеќе...

8 ми Март - Амстердам 2019

8 ми Март - Амстердам 2019

Amsterdam
 • 08.03 -11.03 | 15.03 - 18.03.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЛОКАЛЕН ПРАТИТЕЛ НА АГЕНЦИЈАТА
повеќе...

Мадрид - Март 2019

Мадрид - Март 2019

 • 10.03.2019 - 14.03.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРОШЕТКИ СПОРЕД ПРОГРАМА
 • ПРАТИТЕЛ
повеќе...

Дубаи - 8ми Март 2019

Дубаи - 8ми Март 2019

Dubai
 • 07.03 - 11.03.2019
 • 4 НОЌЕВАЊА
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕРИ
 • РАЗГЛЕД НА ДУБАИ СО ЛОКАЛЕН МАКЕДОНСКИ ВОДИЧ
повеќе...

Братислава - Март 2019

Братислава - Март 2019

Bratislava
 • 01.03.2019-03.03.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРОШЕТКИ СПОРЕД ПРОГРАМА
 • ПРАТИТЕЛ
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


RoundsКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk