Search offer


Accommodation тура
Country
Destination
from
to
Category
No. of stars

Занзибар - Лето 2019

Занзибар - Лето 2019

Zanzibar
Гарантирани места!
 • 11.07.2019 - 22.07.2019
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРЕТСТАВНИК ОД ЛОКАЛНИТЕ ПАРТНЕРИ
повеќе...

Аргентина - Бразил - Перу I Есен 2019

Аргентина - Бразил - Перу I Есен 2019

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 06.10.2019 - 20.10.2019
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК ОД АТЛАНТИС
повеќе...

Барселона I Пролет 2019

Барселона I Пролет 2019

Barcelona
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 24.05.2019 - 27.05.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРАТИТЕЛ
 • ПРОШЕТКИ
повеќе...

Кина I Октомври 2019

Кина I Октомври 2019

China
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 21.10.2019 - 30.10.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Милано I Пролет 2019

Милано I Пролет 2019

Milan
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 24.05.2019 - 27.05.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
 • ПРОШЕТКИ
повеќе...

Милано - Коста Брава - Азурен Брег - Лето 2019

Милано - Коста Брава - Азурен Брег - Лето 2019

 • 31.07.2019 - 13.08.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПОСЕТА НА КАН
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...Еднодневна екскурзија - Солун

Еднодневна екскурзија - Солун

Thessaloniki
Еднодневна Шопинг Тура Солун 20.01.2018 (сабота)   20.01.2018 (сабота) Поаѓање во раните утрински часови. Пристигнување во претпладневните ч...
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


RoundsКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk