Search offer


Accommodation name
Country
Destination
from
to
Category
No. of stars

PIRIN GOLF HOTEL & SPA

PIRIN GOLF HOTEL & SPA

Razlog
 • Fax
 • Restaurant
 • Excange office
повеќе...

MURITE CLUB HOTEL

MURITE CLUB HOTEL

Razlog
 • Fax
 • Restaurant
 • Excange office
повеќе...

KATARINO HOTEL & SPA

KATARINO HOTEL & SPA

Razlog
 • Restaurant
 • Children entertaiment
 • Free parking
повеќе...

ASPEN GOLF SKI & SPA

ASPEN GOLF SKI & SPA

Razlog
 • Excange office
 • Non-smoking rooms
 • Dry cleaning
повеќе...

TERRA COMPLEX_PIRIN MAIN BUILDING

TERRA COMPLEX_PIRIN MAIN BUILDING

Razlog
 • Restaurant
 • Children entertaiment
 • Fax
повеќе...

BALKAN JEWEL

BALKAN JEWEL

Razlog
 • Internet
 • Hotel parking
 • 24-hour front desk
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


RoundsКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk