Search offer


Accommodation name
Country
Destination
from
to
Category
No. of stars

HOTEL DVORETSA 5*

HOTEL DVORETSA 5*

Velingrad
  • Restaurant à la carte
  • Beauty salon
  • Hotel parking
повеќе...

Spa Hotel Sveti Spas

Spa Hotel Sveti Spas

Velingrad
...
повеќе...

SPA Hotel Kleptuza

SPA Hotel Kleptuza

Velingrad
...
повеќе...

SPA Club BOR

SPA Club BOR

Velingrad
  • Restaurant
  • Bar within hotel
  • Restaurant à la carte
повеќе...

VELINA

VELINA

Velingrad
 ...
повеќе...


Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


RoundsКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk