Search offer


Accommodation name
Country
Destination
from
to
Category
No. of stars

PAMPOROVO

PAMPOROVO

Pamporovo
 • Restaurant
 • Number of meeting halls
 • Hotel parking
повеќе...

ORPHEUS PAMPOROVO

ORPHEUS PAMPOROVO

Pamporovo
 • Fax
 • Restaurant
 • Excange office
повеќе...

KAMELIA

KAMELIA

Pamporovo
 • Restaurant
 • Hotel parking
 • Lobby bar
повеќе...PERELIK

PERELIK

Pamporovo
 • Fax
 • Restaurant
 • Restaurant à la carte
повеќе...

MPM MURSALITSA

MPM MURSALITSA

Pamporovo
 • Fax
 • Restaurant
 • Lift
повеќе...
Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


RoundsКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk