Search offer


Accommodation name
Country
Destination
from
to
Category
No. of stars


RILA

RILA

Borovets
Опис на соби: *STANDARD TWIN ROOM - 2 одделни легла, 1 дополнително легло (фотеља на пуштање), бања со када и фен за коса.  Максимум семсетувањ...
повеќе...

FESTA CHAMKORIA

FESTA CHAMKORIA

Borovets
 • Children's pool
 • Fax
 • Restaurant
повеќе...

FESTA WINTER PALACE

FESTA WINTER PALACE

Borovets
 • Indoor pool (free)
 • Sauna
 • Fax
повеќе...

ICEBERG HOTEL - BOROVETS

ICEBERG HOTEL - BOROVETS

Borovets
 • Fax
 • Restaurant
 • Excange office
повеќе...

SAMOKOV

SAMOKOV

Borovets
 • Fax
 • Restaurant
 • Excange office
повеќе...

YANAKIEV HOTEL

YANAKIEV HOTEL

Borovets
 • Fax
 • Restaurant
 • Excange office
повеќе...

FLORA RESIDENCE APARTHOTEL

FLORA RESIDENCE APARTHOTEL

Borovets
 • Restaurant
 • Non-smoking rooms
 • Lift
повеќе...

EUPHORIA CLUB HOTEL & SPA

EUPHORIA CLUB HOTEL & SPA

Borovets
 • Fax
 • Restaurant
 • Excange office
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Сопствен Закуп - Лето 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk
Велигден - Патувања