Search offer


Accommodation name
Country
Destination
from
to
Category
No. of stars

FESTA WINTER PALACE

FESTA WINTER PALACE

Borovets
 • Indoor pool (free)
 • Sauna
 • Fax
повеќе...

LION BOROVETS

LION BOROVETS

Borovets
 • Restaurant
 • Excange office
 • Non-smoking rooms
повеќе...

RILA

RILA

Borovets
 • Indoor pool (free)
 • Fax
 • Restaurant
повеќе...

FESTA CHAMKORIA

FESTA CHAMKORIA

Borovets
 • Children's pool
 • Fax
 • Restaurant
повеќе...

ICEBERG BOROVETS

ICEBERG BOROVETS

Borovets
 • Fax
 • Restaurant
 • Excange office
повеќе...

RADINAS WAY

RADINAS WAY

Borovets
 • Sauna
 • Fax
 • Restaurant
повеќе...

SAMOKOV

SAMOKOV

Borovets
 • Fax
 • Restaurant
 • Excange office
повеќе...

YANAKIEV CLUB HOTEL

YANAKIEV CLUB HOTEL

Borovets
 • Fax
 • Restaurant
 • Excange office
повеќе...

YASTREBETS

YASTREBETS

Borovets
Во близина на пистите и на 3 километри од центарот на Боровец – хотел Јастребец е луксузен ski-in & ski-out хотел и е идеално место за вашиот одмо...
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


RoundsКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk