Search offer


Accommodation name
Country
Destination
from
to
Category
No. of stars


Family Hotel Angella

Family Hotel Angella  

Destination:Kopaonik
MK Mountain Resort е основан во 2008 година, во склоп на компанијата MK Group. Ресортот е склоп од три хотели Grand Hotel & Spa , Family Hotel ...
повеќе...

Apartments Konaci

Apartments Konaci  

Destination:Kopaonik
MK Mountain Resort е основан во 2008 година, во склоп на компанијатаje MK Group.Ресортот е склоп од три хотели Grand Hotel & Spa , Family Hotel An...
повеќе...

Grand Hotel & Spa Kopaonik

Grand Hotel & Spa Kopaonik  

Destination:Kopaonik
MK Mountain Resort е основан во 2008 година, во склоп на компанијатаje MK Group.Ресортот е склоп од три хотели Grand Hotel & Spa , Family Hotel An...
повеќе...

Mujen Comfort

Mujen Comfort

Destination:Kopaonik
Апартманите Мујен се сместени во мирното опкружување на влезот  во Националниот парк Копаоник,до магистралниот пат Рашка-Копаоник. Овој сместувач...
повеќе...


Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
2. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
3. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
4. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
6. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


RoundsКорисничка поддршка
+389 34 345 212
marketing@atlantis.com.mk