Search offer


Accommodation name
Country
Destination
from
to
Category
No. of stars

Лето 2017 |

Сопствен закуп хотели


Резервирајте го Вашиот одмор сега и ЗАГАРАНТИРАЈТЕ си најниска цена


Објаснување на промоцијата. Резервирајте го Вашиот летен одмор до 15.02.2017 и ние Ви гарантираме дека Вашата резервација ќе биде по најниската достапна цена. Доколку Вашиот резервиран пакет, од сопствен закуп, подлежи на било каква промоција која ќе биде по пониска цена од онаа што Вие сте ја платиле, ние ќе Ви ја вратиме разликата во цена и дополнително одобруваме Бесплатен Отказ на резервацијата до 20 дена пред датумот на тргнување. Бесплатна промена на датумот на резевацијата до 15 дена пред датумот на тргнување од 3% до 10% попуст на следната резервација за летна, зимска понуда од сопствен закуп и сопствени автобуски празнични програми.


Joga na more

Јога на море - Грција 2017  

Destination:Геракини
 • 7 полупансиони +
 • 3 часа дневно јога вежби
повеќе...
CORAL BLUE BEACH

CORAL BLUE BEACH  

Destination:Gerakini
 • Restaurant
 • Internet caffe
 • Sunchairs and parasols at the beach
повеќе...

PLAZA HANIOTI

PLAZA HANIOTI  

Destination:Hanioti
 • Internet
 • Bar
повеќе...

POTIDEA GOLDEN BEACH

POTIDEA GOLDEN BEACH  

Destination:Nea Potidea
 • 24-hour front desk
повеќе...

MAYA BAY

MAYA BAY  

Destination:Kalithea
 • Outdoor pool (free)
 • Room service
 • Laundry
повеќе...

POLICHRONO BEACH HOTEL

POLICHRONO BEACH HOTEL  

Destination:Polihrono
 • Lobby bar
 • Room service
 • Wi-fi free (public areas)
повеќе...

Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Newsletter


Корисничка поддршка
+389 34 345 212
marketing@atlantis.com.mk