Search offer


Accommodation name
Country
Destination
from
to
Category
No. of stars

Polychrono Beach Hotel - Сопствен Закуп

Polychrono Beach Hotel - Сопствен Закуп

Polihrono
POLYCHRONO BEACH HOTEL Можност за плаќање на 6 рати без каматаЛокација: Грција / Халкидики / Касандра / ПолихроноПлажа: Сопствена плажа...
повеќе...

Coral Blue Beach - Сопствен Закуп

Coral Blue Beach - Сопствен Закуп

Gerakini
CORAL BLUE BEACH HOTEL Можност за плаќање на 6 рати без каматаЛокација: Грција / Халкидики / Ситониа / Геракини Hotel - Nea Moudania,  ...
повеќе...

Simotel Ermis Hotel - Сопствен Закуп

Simotel Ermis Hotel - Сопствен Закуп

Hanioti
Hotel  Simotel  Ermis 3*, Hanioti   Можност за плаќање на 6 рати без камата Локација: Грција / Халкидики / Касандра /  Х...
повеќе...

Potidea Golden Beach - Сопствен Закуп

Potidea Golden Beach - Сопствен Закуп

Nea Potidea
POTIDEA GOLDEN BEACH HOTEL Можност за плаќање на 6 рати без каматаЛокација: Грција / Халкидики / Касандра / Неа Потидеа.  Hotel - Nea M...
повеќе...

ORES BOUTIQUE HOTEL

ORES BOUTIQUE HOTEL

Bansko
ORES BOUTIQUE HOTEL - BANSKO  Хотелот Ores е нов ултра модерен 5* хотел лоциран во Банско на само 2 минути од гондола лифтот.Овој хотел има 4 ка...
повеќе...

Maya Bay - Сопствен Закуп

Maya Bay - Сопствен Закуп

Kalithea
MAYA BAY HOTEL Можност за плаќање на 6 рати без камата!Локација: Грција / Халкидики / Касандра / Калитеа. Хотелот има одлична локација, зема...
повеќе...

Sithonia Village Hotel - Сопствен Закуп

Sithonia Village Hotel - Сопствен Закуп

Gerakini
SITHONIA VILLAGE HOTEL - GERAKINIСОПСТВЕН ЗАКУПХотелот се наоѓа во Геракини , во пријатно зеленило, оддалечен на само 2минути од плажа. Составен е од ...
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Сопствен Закуп - Лето 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk
Велигден - Патувања