Search offer


Accommodation name
Country
Destination
from
to
Category
No. of stars

KEMPINSKI GRAND ARENA

KEMPINSKI GRAND ARENA

Bansko
 • Outdoor pool (free)
 • Indoor pool (free)
 • Sauna
повеќе...

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT

Bansko
 • Outdoor pool (free)
 • Indoor pool (free)
 • Restaurant
повеќе...

GRAND HOTEL BANSKO

GRAND HOTEL BANSKO

Bansko
 • Outdoor pool (free)
 • Indoor pool (free)
 • Sauna
повеќе...

ZARA

ZARA

Bansko
 • Fax
 • Internet
 • Restaurant
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


RoundsКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk