Search offer


Accommodation name
Country
Destination
from
to
Category
No. of stars





KEMPINSKI GRAND ARENA

KEMPINSKI GRAND ARENA

Bansko
 • Outdoor pool (free)
 • Indoor pool (free)
 • Sauna
повеќе...

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT

Bansko
 • Outdoor pool (free)
 • Indoor pool (free)
 • Restaurant
повеќе...

PIRIN GOLF HOTEL & SPA

PIRIN GOLF HOTEL & SPA

Razlog
 • Fax
 • Restaurant
 • Excange office
повеќе...

PIRIN PARK

PIRIN PARK

Sandanski
ХОТЕЛ ПИРИН ПАРК - САНДАНСКИ Елегантниот 5 - то звезден хотел Пирин Парк е расположен на западната страна од Пирин планина, крај течението...
повеќе...

FESTA WINTER PALACE

FESTA WINTER PALACE

Borovets
 • Indoor pool (free)
 • Sauna
 • Fax
повеќе...

APART HOTEL REGNUM

APART HOTEL REGNUM

Bansko
 • Outdoor pool (free)
 • Indoor pool (free)
 • Children's pool
повеќе...

PAMPOROVO

PAMPOROVO

Pamporovo
 • Restaurant
 • Number of meeting halls
 • Hotel parking
повеќе...

LUCKY BANSKO

LUCKY BANSKO

Bansko
 • Fax
 • Restaurant
 • Excange office
повеќе...

Porto Carras Sithonia Hotel

Porto Carras Sithonia Hotel

Neos Marmaras
Хотелот се наоѓа во единствениот хотелски комплекс Porto Carras Grand Resort, кој има приватно пристаниште и 3 хелиодрома . Зелена површина, чист...
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.



Let's socialize




© 2015
All Rights Reserved


Rounds



Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk