SPA Hotel Kleptuza

stars
Велинград

Accomodation name
Country
Destination

Сезони


Double room - Max:2adl+1hcd(0-11.99) ; 3adl

Типмин. лицамин. ноќевања03.01 - 25.12
Per night (hotel)Max:2adl+1hcd(0-11.99) ; 3adl
Bed and breakfast 2140.94
2236.85
Child (0-5,99) + 2 pax 11 -100%
3rd adult 1111.69
child (6-10,99) + 2 pax 118.18

Double room - LUX

Типмин. лицамин. ноќевања03.01 - 25.12
Per night (hotel) LUX
Bed and breakfast 2146.79
2242.1
Child (0-5,99) + 2 pax 11 -100%
3rd adult 1111.69
child (6-10,99) + 2 pax 118.18

Max:2adl+1chd(0-11.99) ; 3adl


Apartment - 2-Bedroom

Типмин. лицамин. ноќевања03.01 - 25.12
Per person per night2-Bedroom
Bed and breakfast 11 /

Min:4pax; Max:4adl


Double room - Economy

Типмин. лицамин. ноќевања03.01 - 25.12
Per night (hotel)Economy
Bed and breakfast 2135.68
2232.16

Studio -

Типмин. лицамин. ноќевања03.01 - 25.12
Per night (hotel)
Bed and breakfast 2157.32
2251.47
Child (0-5,99) + 2 pax 11 -100%
3rd adult 1111.69
child (6-10,99) + 2 pax 118.18

Награди и признанија


1.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
2. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

6. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
7. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
8. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
9. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
10. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели и Апартмани - Лето 2019

RoundsКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk