ICEBERG HOTEL - BOROVETS

stars
http://http//www.iceberg-borovec.com/
Borovets, 2010 Borovets, Bulgaria
Боровец

Accomodation name
Country
Destination

Сезони


Double room -

Типмин. лицамин. ноќевања20.12 - 27.12
27.12 - 03.01
03.01 - 15.01
15.01 - 21.01
21.01 - 31.01
31.01 - 28.02
28.02 - 01.04
Per person per night
Half board 11 39.24 87.2 61.04 39.24 39.24 52.32 39.24
21 27.25 52.32 37.06 27.25 24.53 32.7 24.53
Child (0-11,99) + 2 adults 11 / / / / / / /
Child (0-1,99) + 1 adult 11 / / / / / / /
2nd child 2-11.99 with 1 adult 11 / / / / / / /
Supplement for HB (half board) - child 11 3.5 3.5 3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Christmas Dinner Supplement per child 11 25
Christmas Dinner Supplement per adult 11 45
Tourist Tax (Children 2-12) 11 1 1
Tourist tax (Adults) 11 1 1
New Year Dinner Supplement per child 11 45
New Year Dinner Supplement per adult 11 85
Community tax 11 5 5 5 5 5 5 5

Double room -

Типмин. лицамин. ноќевања20.12 - 27.12
27.12 - 03.01
03.01 - 15.01
15.01 - 21.01
21.01 - 31.01
31.01 - 28.02
28.02 - 01.04
Per person per night
Half board 11 39.24 98.1 63.22 39.24 39.24 54.5 39.24
21 32.7 63.22 42.51 32.7 27.25 40.88 27.25
extra bed (12+) 11 -20% -20% -20% -20% -20% -20% -20%
Child (0-11,99) + 2 adults 11 / / / / / / /
Child (0-1,99) + 1 adult 11 / / / / / / /
2nd child 2-11.99 with 1 adult 11 / / / / / / /
Supplement for HB (half board) - child 11 3.5 3.5 3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Christmas Dinner Supplement per child 11 25
Christmas Dinner Supplement per adult 11 45
Tourist Tax (Children 2-12) 11 1 1
Tourist tax (Adults) 11 1 1
New Year Dinner Supplement per child 11 45
New Year Dinner Supplement per adult 11 85
Community tax 11 5 5 5 5 5 5 5

Family room -

Типмин. лицамин. ноќевања20.12 - 27.12
27.12 - 03.01
03.01 - 15.01
15.01 - 21.01
21.01 - 31.01
31.01 - 28.02
28.02 - 01.04
Per person per night
Half board 31 27.25 66.85 42.51 27.25 25.43 32.7 25.43
Child (2-11,99) + 3 adults 11 / / / / / / /
Child (0-1,99) + 1 adult 11 / / / / / / /
4th adult 11 / / / / / / /
2nd child (2-11,99) + 2 adults 11 / / / / / / /
Supplement for HB (half board) - child 11 3.5 3.5 3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Christmas Dinner Supplement per child 11 25
Christmas Dinner Supplement per adult 11 45
Tourist Tax (Children 2-12) 11 1 1
Tourist tax (Adults) 11 1 1
New Year Dinner Supplement per child 11 45
New Year Dinner Supplement per adult 11 85
Community tax 11 5 5 5 5 5 5 5

Family room -

Типмин. лицамин. ноќевања20.12 - 27.12
27.12 - 03.01
03.01 - 15.01
15.01 - 21.01
21.01 - 31.01
31.01 - 28.02
28.02 - 01.04
Per person per night
Half board 31 32.7 77.75 49.78 32.7 30.52 39.24 30.52
Child (2-11,99) + 3 adults 11 / / / / / / /
Child (0-1,99) + 1 adult 11 / / / / / / /
4th adult 11 / / / / / / /
2nd child (2-11,99) + 2 adults 11 / / / / / / /
Supplement for HB (half board) - child 11 3.5 3.5 3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Christmas Dinner Supplement per child 11 25
Christmas Dinner Supplement per adult 11 45
Tourist Tax (Children 2-12) 11 1 1
Tourist tax (Adults) 11 1 1
New Year Dinner Supplement per child 11 45
New Year Dinner Supplement per adult 11 85
Community tax 11 5 5 5 5 5 5 5


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Сопствен Закуп - Лето 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk
Велигден - Патувања