RILA

stars
http://www.rilaborovets.com/en
Borovets, 2010 Borovets, Bulgaria
Боровец

Accomodation name
Country
Destination

Сезони


Studio -

Типмин. лицамин. ноќевања15.12 - 27.12
27.12 - 05.01
05.01 - 16.01
16.01 - 14.02
14.02 - 22.02
22.02 - 04.03
04.03 - 16.03
16.03 - 01.04
Per person per night
Half board 21 34.88 73.03 49.1 41.42 43.6 41.4 34.88 28.34
Child (2-11,99) + 1 adult 11 7.63 7.63 7.63 7.63 7.63 7.63 7.63 7.63
Child (0-1,99) + 1 adult 11 / / / / / / / /
3rd adult (+12) on additional bed 11 15.26 15.26 15.26 15.26 15.26 15.26 15.26 15.26
2nd child (2-11,99) + 3 adults 11 7.63 7.63 7.63 7.63 7.63 7.63 7.63 7.63
2nd child (2-11,99) + 2 adults 11 13.08 13.08 13.08 13.08 13.08 13.08 13.08 13.08
Tourist Tax (Children 2-12) 11 1 1
Tourist tax (Adults) 11 1 1


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Сопствен Закуп - Лето 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk
Велигден - Патувања