Автобуски превоз

Превозник Релација Ден и времеЦена во
еден правец
Цена на
повратен билет
оддо
HISARСкопјеZAGREB секој ден
17:00
50€
3100 MKD
90€
5580 MKD
ZAGREBСкопје секој ден
18:00
50€
3100 MKD
90€
5580 MKD 
СкопјеLJUBJANAсекој ден
17:00
50€
3100 MKD
90€
5580 MKD
LJUBLJANA Скопјесекој ден
16:00
50€
3100 MKD
90€
5580 MKD
СкопјеPULA - RIJEKAСреда, Петок
17:00
60€
3720 MKD
110€
6820 MKD
RIJEKA, PULAСкопје Четврток, Сабота
12;13:30
60€
3720 MKD 
110€
6820 MKD
СкопјеKOPERсекој ден
17:00
50€
3100MKD
90€
5580 MKD
KOPERСкопјесекој ден
13:30
50€
3100MKD
90€
5580 MKD
 
DURMO TOURSSTRUMICALOKARNO,BELLINZONA,
LUZERN,BERN,ZURICH,
ST. GALLEN, BASEL, LOZANA
Среда, Сабота
14:00

Поаѓање од Ново Село во 13h.
5800 МКД 11020 МКД
STRUMICABRESHA Среда, Сабота
14:00
70 €
4340 МКД
130 €
8060 МКД
СкопјеVIENA, LINZсекоја Недела од 07 часот60 €
3720 МКД
100 €
6200 МКД
Скопје,
KUMANOVO
MINHEN Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75 €
8060 МКД
130€
Скопје,
KUMANOVO
NIRNBERG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75 €
8060 МКД
130 €
Скопје,
KUMANOVO
OFFENBACH Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
5580 МКД
90€
9920 МКД
160€
Скопје,
KUMANOVO
SALZBURG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75€
8060 МКД
130€
Скопје,
KUMANOVO
PFAEFENHOFEN Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75€
8060 МКД
130€
Скопје,
KUMANOVO
IGOLSTAD Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75€
8060 МКД
130€
Скопје,
KUMANOVO
WURZBURG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4960 МКД
80€
8680 МКД
140€
Скопје,
KUMANOVO
BAD CAMBERG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6200 МКД
100€
11160 МКД
180€
Скопје,
KUMANOVO
LIEMBURG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6200 МКД
100€
11160 МКД
180€
Скопје,
KUMANOVO
SIEGBURG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
DUSSELDORF Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
KREFELD Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
WUPPERTAL Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
GELSENKIRECHEN Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
HAMM Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
7440 МКД
120 €
13640 МКД
220€
Скопје,
KUMANOVO
BILEFELD Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
7750 МКД
125€
14260 МКД
230€
 
MAKEDONIJA
SOOBRAKAJ
СкопјеDORTMUND, ESENСреда,Сабота
10:30
8400 MKD 13950 MKD
СкопјеDUISBURG, DUSSELDORFСреда, Сабота, Недела
10:30
7450 MKD 13650 MKD
СкопјеKELNСреда, Недела
9:30
7450 MKD 13000 MKD
СкопјеFRANKFURTСреда, Сабота, Недела
10:30
6800 MKD 12400 MKD
СкопјеMANHAJMСреда, Сабота
10:30
6800 MKD 12400 MKD
СкопјеKARLSRUEСреда, Сабота
10:30
6500 MKD 11800 MKD
СкопјеSTUTGARDСреда, Сабота
10:30
6200 MKD 11200 MKD
СкопјеULMСреда, Сабота
10:30
6200 MKD 11200 MKD
СкопјеNIRNBERGНедела
10:30
5900 MKD 11200 MKD
СкопјеINGOLSTATНедела
10:30
5600 MKD9900 MKD
СкопјеMINHENСреда,Сабота, Недела
10:30
5600 MKD9900 MKD
СкопјеBELGRADсекој ден
23:30
1400 MKD2240 MKD
ВелесСолун секој ден во 17:00h 820 MKD1260 MKD
НеготиноСолун секој ден во 17:00h 630 MKD950 MKD
ГевгелијаСолун секој ден во 17:00h 500 MKD820 MKD
СкопјеСолунсекој ден во 17:00h 1230 MKD1840 MKD
NASIR TOURSСкопјеPASSAUВторник, Петок и Сабота
10:20
70€
4340 MKD
 
СкопјеREGENSBURGВторник, Петок и Сабота
10:20
80€
4960 MKD
 
СкопјеWURZBURGВторник, Петок и Сабота
10:20
90€
5580 MKD
 
СкопјеFULDAВторник, Петок и Сабота
10:20
90€
5580 MKD
 
СкопјеKIRCHEIMВторник, Петок и Сабота
10:20
90€
5580 MKD
 
СкопјеKASSELВторник, Сабота
10:20
90€
5580 MKD
 
СкопјеGOTTINGENВторник, Петок и Сабота
10:20
90€
5580 MKD
 
СкопјеBERLINВторник,Петок
10:30
90€
5580 MKD
 
СкопјеHANNOVERВторник, Сабота
10:20
90€
5580 MKD
 
СкопјеHAMBURGВторник, Петок, Сабота
10:20
90€
5580 MKD
 
VARDAR TOURSСкопјеGRAZ Недела
7:00
60€
3720 MKD
100€
6200 MKD
СкопјеWIEN Недела
7:00
60€
3720 MKD
100€
6200 MKD
СкопјеST.POLTEN Недела
7:00
60€
3720 MKD
100€
6200 MKD
СкопјеLINZ Недела
7:00
60€
3720 MKD
100€
6200 MKD
СкопјеWELS Недела
7:00
60€
3720 MKD
100€
6200 MKD
СкопјеMARIBORНедела
7:00
50 €
3100 MKD
90€
5580 MKD
EURO BUSСкопјеSALZBURGСреда И Сабота
19:00h
70 €
4340 MKD
130€
8060 MKD
SALZBURGСкопјеВторник, Петок, Сабота
16:00h
70 €
4340 MKD
130€
8060 MKD
ALPARСкопјеISTANBULСекој ден
17:00h
2480 MKD3720 MKD
УдовоISTANBULСекој ден
18:30h
2480 MKD3720 MKD
Lim BusСкопјеDizeldorfСреда & Сабота
08:00h
4960 MKD MKD
СкопјеLeverkusenСреда & Сабота
08:00h
4960 MKD MKD
СкопјеKoblenzСреда & Сабота
08:00h
4960 MKD MKD
СкопјеOffenbachСреда & Сабота
08:00h
4960 MKD MKD
СкопјеWurzburgСреда & Сабота
08:00h
4960 MKD MKD
СкопјеNurnbergСреда & Сабота
08:00h
4340 MKD MKD
СкопјеInglostadtСреда & Сабота
08:00h
4340 MKD MKD
RULE TURSСкопјеLJUBLJANAСекој ден
14:00h и 15:00h
3100 MKD5550 MKD


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Сопствен Закуп - Лето 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk
Велигден - Патувања